Ongeacht het type communicatie, of het nu gaat om een persbericht, een brochure, of een wetenschappelijke paper, alles staat of valt met de content. Dat is onze filosofie hier bij Cont&.

Een leuke verpakking, een kleurrijke layout en vele toeters en bellen kunnen uw communicatie een extra “boost” geven, maar zonder een weldoordachte, goed geschreven inhoud, komt de boodschap niet of onvoldoende over en maakt de communicatie haar potentieel niet volledig waar.

Wij specialiseren ons in het schrijven van content, voornamelijk omtrent wetenschappelijke, juridische, economische en technologische thema’s. Dit maakt dat wij uitstekend geschikt zijn om ingewikkelde bronnen en data te verwerken, om te zetten naar begrijpbare taal en over te brengen naar uw doelgroep, ongeacht of dit een professioneel of lekenpubliek is; en dit alles met behoud van de belangrijkste boodschappen.

Naast het louter schrijven van content, gebaseerd op reeds bestaande bronnen, staan wij ook in voor de creatie van het bronmateriaal, door het uitvoeren van literatuurstudies omtrent bepaalde thema’s of de aanlevering van data, door het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve studieprojecten.