Het is als bedrijf of particulier vaak niet evident om op de hoogte te zijn van alle mogelijke subsidiemaatregelen waar u potentieel recht op heeft, laat staan zo’n subsidieaanvraag met succes te doorlopen. Daarbij zijn niet enkel kwalitatief hoogstaande teksten en correcte financiële data en projecties van belang. Men moet ook goed weten met welke informatie en nuances de beoordelingscommissies rekening houden. De vorm en structuur waarin zo’n dossier is opgebouwd, alsook de valorisatie van de belangrijkste scharnierelementen en onderzoeksvragen, zijn daarbij van levensbelang.

 

Wij helpen u wegwijs worden in het kluwen van subsidieorganen, geven u advies over de subsidies waarvoor u in aanmerking komt, brengen u in contact met de juiste diensten, en kunnen uw subsidiedossier van A tot Z schrijven.

 

Met ons team zijn we uitstekend geplaatst voor de ondersteuning van aanvragen die kaderen in een wetenschappelijke, technologische en innoverende context, dus in het bijzonder aanvragen bij het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT).

 

 

Om als bedrijf het hoofd te kunnen bieden aan de moordende concurrentie, is het van primordiaal belang in te zetten op R&D en innovatie, zowel qua product als qua dienstverlening. Als startende ondernemer bieden subsidies dan weer de nodige ademruimte door de opstartkosten te verlichten.

Ongeacht de reden of opzet van uw subsidieaanvraag is het voor u zaak om uw slaagkansen te maximaliseren, en dit doet u door kennis en expertise in te winnen bij subsidiebureaus zoals het onze.